TANÁCSADÁSOK - személyes és online

A fejlődés legfontosabb elve: ha elakadsz, kérdezz!

Az Érdemes Élet a sorsdöntő problémáid megoldásában tud segíteni, pótolni azt a nélkülözhetetlen tudást, ami hiányzik ahhoz, hogy minőségibb életet élj.

Segítséget kérni és tanulni a legintelligensebb, amit tehetsz nehézségek esetén. Ezért csak gratulálni tudok Neked, hogy itt vagy.

Összeáll a kép

A problémáid szervesen összefüggnek egymással. Ahogy egy betegség kezelésénél is az egész szervezetedet kell figyelembe venni, ha eredményes megoldást szeretnél, nem elég egy problémára csak a “tünetenyhítő gyógyszert bevenni”.

A mély megoldások célja, hogy a problémáidat teljes rálátással, összefüggéseiben kezelje, a gyökerét tárja fel, és a természetednek megfelelően segítsen megszüntetni.

Melyik tanácsadás típust érdemes választanod?

Ezen az oldalon a tanácsadások különböző típusai röviden, csak pár mondatban vannak bemutatva, hogy könnyebb legyen átlátni és kiválasztani a legmegfelelőbbet. Részletes leírás, díjak, jelentkezés a témákat bemutató oldalakon találhatók:

Minden tanácsadás elérhető személyes és online formában is. Az online (skype) kapcsolatban is ugyanazt kapod, mint a személyes találkozáskor, otthonról vagy akár külföldről is kényelmesen igénybe veheted.

Fontos reálisan felmérni a problémád súlyát, és annak megfelelően megválasztani a szükséges segítség mértékét. Ha tanácstalan vagy, nyugodtan kérhetsz tanácsot ebben is az alábbi telefonszámon, segítünk kiválasztani, hogy Neked mi lenne a legcélravezetőbb.
Ügyfélszolgálat: 30 / 649 66 39

Gyors, intenzív segítség

Ha sürgősen szeretnél egy elakadásodban vagy betegségedben egy találkozás alatt praktikus segítséget kapni a biztos megoldást illetően.

Időszakos segítség

Ha szeretnél egy nehéz időszakban, összetettebb problémában vagy elhúzódó, visszatérő betegség esetén biztos lábakon állni, jó irányba haladni, helyes döntéseket hozni, és fontosnak tartod, hogy rendszeres iránymutatásban részesülj a megoldás folyamata közben is, akkor ez a legcélravezetőbb lehetőség.

Egy nap együtt

Ha gyorsan és nagyot akarsz előrelépni. Egy intenzív nap, amikor a megoldást rövid idő alatt, mélyen és alaposan kidolgozva hazaviheted.

Egy éves program

Ha elhatároztad, hogy rendbe rakod az életed. Magában foglalja az Érdemes Élet mind a négy területének fejlesztését az életedben: az egészségedben, a stresszhelyzeteidben, a kapcsolataidban és a munkádban.

Szakmai segítség

Ha a szakterületedben vagy egy kutatási területen szeretnéd alkalmazni az Érdemes Élet rendszerét. Ez nagyon jó lehetőség a szakmádban a legkiválóbbá válni úgy, hogy közben a személyiségedben is fejlődsz egyszerre.

Éld és tanítsd az Érdemes Életet

Ha már tapasztaltad a hatását, és szeretnéd az Érdemes Életet teljesen megvalósítani, megtanulni a környezetedet e szerint alakítani, a munkádban hatékonyan alkalmazni, esetleg teljes időben ezzel foglalkozni, akkor válaszd a felkészítés személyre szabott folyamatát.