Mi játszódik a betegségek színfala mögött?

Mi játszódik a betegségek színfala mögött?

Az Intelligens Gyógyulás által a rendellenességek kialakulásának „színfalak mögötti”, érzelmi és tudatalatti történetébe nyerhetsz bepillantást. Mi játszódik le érzelmi szinten, mielőtt megjelennek a tünetek?

A könyv első része

A könyv első része ismerteti a rendszert, melyben lépésről-lépésre oldhatjuk meg az elfojtásainkat, a feszültségeinket és a betegségeinket. Megtanulhatunk fellépni a következő szintre a fejlődésünk, a gyógyulásunk és az egészségünk stabilitása érdekében. Segít, hogy minél hamarabb felismerjük a tipikus hibákat, amiket tudás hiányában ösztönösen elkövetünk. Lehetőséget ad arra, hogy abban a stádiumban megértsük és kezeljük a rendellenességeinket, amikor még nem fájnak, de már jeleznek.

A feszültségek négy, könnyen felismerhető szinten jelentkeznek az életünkben. Ahogy fokozódnak, egyre nagyobb rendellenességeket okoznak a szervezetben. A feszültség szintek ellentéteként magától érthetővé válik a négy megoldási, gyógyulási szint. Az így kialakuló 4-4 ellentétes szintnek megvannak a sajátos érzelmi, érzékszervi és testi-szervi tünetei.

Az elfojtások és a tudattalan stressz megértése már önmagában is sorsdöntő téma. Óriási paradigmaváltást hoz, mely az első lépést jelenti a negatív érzelmeink és a megoldhatatlannak tűnő nehézségeink sikeres kezelése terén. Megtanulhatjuk felismerni azt a 7 tipikus elfojtást, melyek megkeserítik az életünket.

A könyv második része

A könyv második része a gyakorlati megoldásról szól. A Belső Együttműködés elveivel, és az erre épülő egészséges gondolkodás természetes folyamának 4 lépésével ismerkedhetsz meg. Ennek a hiánya miatt nem tudunk szabadulni a feszültségektől, gyengülünk el érzelmileg, és végül fizikailag. A hiba egy alapvető hozzáállásbeli félreértés, amire nem gondolunk, de rávilágítva egyértelművé válik, és ha megértjük, akkor kijavítható. Végül a gyakorlatot átültetjük az életünk legfontosabb területeire. A feszültségeink, a tüneteink, a rendellenességeink kezelésén túl a képességeink és a kommunikációnk fejlesztésére, valamint a konfliktusaink megoldására is alkalmazhatjuk.

Igyekeztem a lehető legegyszerűbben összefoglalni a betegségek hátterének és megoldásának rendszerét, de mivel ez egy nagyon szerteágazó és összetett téma, ne egy könnyed olvasmányra számíts. Figyelmes olvasást igényel, és ezt is kérem Tőled, a saját érdekedben, mert a részletek mind-mind nagyon fontosak.

Az Intelligens Gyógyulás az első lépés az Érdemes Élet útján, mert a legnagyobb gödörből segít kimászni a betegségeink és a megoldhatatlan feszültségeink kezelésével és megelőzésével. Ez az út a belső természetedből fakad, a Te járatlan utad. Ha elindulsz ezen, akkor gratulálok, és őszintén kívánom Neked, hogy megtapasztald az Intelligens Gyógyulás és a Belső Együttműködés páratlan értékét és hatását az életedben.

Nagy A. Csongor
Részlet az Intelligens Gyógyulás könyvből

Intelligens Gyógyulás könyv - Nagy A. Csongor

Intelligens Gyógyulás könyv

Kiút a betegséget okozó stresszből

Megtanulhatod sokkal jobban megoldani a külső és belső problémáidat, és lépésről lépésre felszámolni az életed rendellenességeit okozó feszültségeit.

Részletek a könyvről

 • Könyv

  Kiút a betegséget okozó stresszből

  Kiút a betegséget okozó stresszből

  Logikusan elmagyarázza mindazt, ami a mély megoldáshoz hiányzik

  Megnézem

 • Képzés

  Az önfegyelem tanulható, és minden problémánk jó megoldásához elengedhetetlen.

  Részletek

 • Facebook

  Friss hírek a megjelenő új könyvekről, előadásokról, eseményekről, videókról, cikkekről.
  Kövesd a facebook oldalunkat:

  Facebook