Mi játszódik a betegségek színfala mögött?

Mi játszódik a betegségek színfala mögött?

Az Intelligens Gyógyulás által a rendellenességek kialakulásának „színfalak mögötti”, érzelmi és tudatalatti történetébe nyerhetsz bepillantást. Mi játszódik le érzelmi szinten, mielőtt megjelennek a tünetek? A feszültségek négy könnyen felismerhető szinten jelentkeznek az életünkben. Fokozódásuk egyre nagyobb rendellenességeket okoz a szervezetben. A feszültség-szintek ellentéteként magától érthetővé válik a négy megoldási, gyógyulási szint. Az így kialakuló 4-4 ellentétes szintnek megvannak a sajátos érzelmi, érzékszervi és testi-szervi tünetei. A rendszert megismerve lépésről-lépésre oldhatjuk meg az elfojtásainkat, feszültségeinket és betegségeinket. Megtanulhatunk fellépni a következő szintre a fejlődésünk, a gyógyulásunk, és az egészségünk stabilitása érdekében. Segít, hogy minél hamarabb felismerjük a tipikus hibákat, amit tudás hiányában ösztönösen elkövetünk. Lehetőséget ad arra, hogy abban a stádiumban megértsük és kezeljük a rendellenességeinket, amikor még nem fájnak, de már jeleznek.

Az elfojtások és a tudattalan stressz megértése már önmagában is sorsdöntő téma, mert óriási paradigmaváltást hozva az első lépést jelenti a negatív érzelmeink és a megoldhatatlannak tűnő nehézségeink sikeres kezelése terén. Megtanulhatjuk felismerni a 7 tipikus elfojtást, melyek megkeserítik az életünket.

A könyv második része a gyakorlati megoldásról szól. A Belső Együttműködés elveivel, és az erre épülő egészséges gondolkodás természetes folyamának 4 lépésével ismerkedhetsz meg. Ennek a hiánya miatt nem tudunk szabadulni a feszültségektől, gyengülünk el érzelmileg, és végül fizikailag. A hiba egy alapvető hozzáállásbeli félreértés, amire nem gondolunk, de rávilágítva egyértelművé válik. Ha megértjük akkor kijavítható. Végül a gyakorlatot átültetjük az életünk legfontosabb területeire. A feszültségeink, tüneteink, betegségeink kezelésén túl a képességeink és a kommunikációnk fejlesztésére, valamint a konfliktusok megoldására is alkalmazhatjuk.

Igyekeztem a lehető legegyszerűbben összefoglalni a betegségek hátterének és megoldásának rendszerét, de mivel ez egy nagyon szerteágazó és összetett téma, ne egy könnyed olvasmányra számíts. Figyelmes olvasást igényel, és ezt is kérem Tőled, a saját érdekedben, mert a részletek mind-mind nagyon fontosak.

Az Intelligens Gyógyulás az első lépés az Érdemes Élet útján, mert a legnagyobb gödörből segít kimászni a betegségeink és a megoldhatatlan feszültségeink kezelésével és megelőzésével. Ez az út a belső természetedből fakad, a Te járatlan utad. Ha elindulsz ezen, akkor gratulálok, és őszintén kívánom Neked, hogy megtapasztald az Intelligens Gyógyulás és a Belső Együttműködés páratlan értékét és hatását az életedben.

Nagy A. Csongor
Részlet az Intelligens Gyógyulás könyvből


Tanácsadás

Az Érdemes Élet a sorsdöntő problémáid megoldásában tud segíteni, pótolni azt a nélkülözhetetlen tudást, ami hiányzik ahhoz, hogy minőségibb életet élj.

Könyv

A betegségeket kiváltó érzelmi ok megértése: logikus útmutató…

A megoldás: sok évnyi terápiás tapasztalatra épülő, gyakorlati tanácsok…

Facebook

Friss hírek a megjelenő új könyvekről, előadásokról, eseményekről, videókról, cikkekről.
Kövesd a facebook oldalunkat:

Maradj kapcsolatban!

Értesítések kérése a megjelenő új könyvekről, előadásokról, eseményekről, videókról, cikkekről:

Keresztnév: *

E-mail cím: *