Olvasói vélemény az Intelligens Gyógyulás könyvről

Olvasói vélemény az Intelligens Gyógyulás könyvről

Hallgasd meg Árpád történetét, és gondolkodj el rajta, hogy Neked van-e olyan feszült élethelyzeted, amit szeretnél hozzá hasonlóan ilyen jól megoldani, jó érzéssé változtatni? Ha igen, kövesd a példáját!

“A könyvedet 2017. október eleje óta olvasom, és azóta vezetek naplót is a tapasztalataimról.

A legfontosabb családon belüli eredményem az a kategória, amire azt mondom, ha csak ez az eredmény volna, már akkor is megérte a könyvet elolvasnom. Az eset az egyik gyermekemmel kapcsolatos. Több éve közösen gyűjtünk a lakására, és utolsó hónapokban derült ki, hogy az általa gyűjtött összeg felelőtlenül el lett költve egy hitel felvételével. Mivel ilyen vele kapcsolatban nem először fordul elő, lehetett volna a hagyományos erkölcsi tanulságokkal felturbózott veszekedés, vagy választhattuk az érzelmi, lelki alapokra helyezett együttműködést, és ezáltal a megoldhatatlannak tűnő feszültségszintet sikerült átalakítani a jó érzés szintre.
Ezzel a módszerrel sikerült kimászni az adósságcsapdából. A pénzgazdálkodásával kapcsolatos ismereteit közösen fejlesztettük, hiszen a fő problémája az volt, hogy nem tudta felmérni a hitel hatását. Az együttműködés hatására jobb lett a kapcsolatunk. Nekem a tanulság az volt, hogy hiába készítek precíz bevétel-kiadás terveket, ha a táblázat első sora és oszlopa nem az érzelmi bevételről és kiadásról szól, hibás lehet a végeredmény.
A könyved egyik mellékhatása az volt, hogy a szerencsejátékot abbahagytam, mert be kellett vallanom, hogy tudat alatt így akartam “különb” lenni, ahogy írtad, és ezt egy kicsit restelltem is.

Nekem ez az első olyan könyvem, amelyik az életmódommal életvitelemmel kapcsolatos ígéreteit folyamatosan beváltja. Ahol nem váltja be, ott tudom, nem voltam a tanulással elég alapos.

Mindenkinek, aki most fog bele a könyved olvasásába azt javaslom, hogy nyitott szívvel, lélekkel és elmével olvassa, és sok meglepetésben lesz része.”

M. Árpád
Szolnok

Tanácsadás

Az Érdemes Élet a sorsdöntő problémáid megoldásában tud segíteni, pótolni azt a nélkülözhetetlen tudást, ami hiányzik ahhoz, hogy minőségibb életet élj.

Könyv

Intelligens Gyógyulás könyv - Nagy A. Csongor - betegségek lelki okai gyökerének megoldása

A betegségeket kiváltó lelki okok megoldása: logikus útmutató…

Sok évnyi terápiás tapasztalatra épülő, gyakorlati tanácsok…

Facebook

Friss hírek a megjelenő új könyvekről, előadásokról, eseményekről, videókról, cikkekről.
Kövesd a facebook oldalunkat:

Maradj kapcsolatban!

Értesítések kérése a megjelenő új könyvekről, előadásokról, eseményekről, videókról, cikkekről:

Keresztnév: *

E-mail cím: *

Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.