Olvasói vélemény az Intelligens Gyógyulás könyvről

Olvasói vélemény az Intelligens Gyógyulás könyvről

Hallgasd meg Árpád történetét, és gondolkodj el rajta, hogy Neked van-e olyan feszült élethelyzeted, amit szeretnél hozzá hasonlóan ilyen jól megoldani, jó érzéssé változtatni? Ha igen, kövesd a példáját!

„A könyvedet 2017. október eleje óta olvasom, és azóta vezetek naplót is a tapasztalataimról.

A legfontosabb családon belüli eredményem az a kategória, amire azt mondom, ha csak ez az eredmény volna, már akkor is megérte a könyvet elolvasnom. Az eset az egyik gyermekemmel kapcsolatos. Több éve közösen gyűjtünk a lakására, és utolsó hónapokban derült ki, hogy az általa gyűjtött összeg felelőtlenül el lett költve egy hitel felvételével. Mivel ilyen vele kapcsolatban nem először fordul elő, lehetett volna a hagyományos erkölcsi tanulságokkal felturbózott veszekedés, vagy választhattuk az érzelmi, lelki alapokra helyezett együttműködést, és ezáltal a megoldhatatlannak tűnő feszültségszintet sikerült átalakítani a jó érzés szintre.
Ezzel a módszerrel sikerült kimászni az adósságcsapdából. A pénzgazdálkodásával kapcsolatos ismereteit közösen fejlesztettük, hiszen a fő problémája az volt, hogy nem tudta felmérni a hitel hatását. Az együttműködés hatására jobb lett a kapcsolatunk. Nekem a tanulság az volt, hogy hiába készítek precíz bevétel-kiadás terveket, ha a táblázat első sora és oszlopa nem az érzelmi bevételről és kiadásról szól, hibás lehet a végeredmény.
A könyved egyik mellékhatása az volt, hogy a szerencsejátékot abbahagytam, mert be kellett vallanom, hogy tudat alatt így akartam “különb” lenni, ahogy írtad, és ezt egy kicsit restelltem is.

Nekem ez az első olyan könyvem, amelyik az életmódommal életvitelemmel kapcsolatos ígéreteit folyamatosan beváltja. Ahol nem váltja be, ott tudom, nem voltam a tanulással elég alapos.

Mindenkinek, aki most fog bele a könyved olvasásába azt javaslom, hogy nyitott szívvel, lélekkel és elmével olvassa, és sok meglepetésben lesz része.”

M. Árpád
Szolnok

Intelligens Gyógyulás Könyv - Nagy A. Csongor

Intelligens Gyógyulás könyv

A stressz és a betegségek lelki okainak megoldása

Hogyan tudunk az érzelmeinkhez úgy hozzáállni, hogy az ne feszültséghez, betegséghez vezessen, hanem mély megoldásokhoz és gyógyuláshoz?

Részletek a könyvről

Ajánld másoknak is az Érdemes Életet!