Hogyan fejlesszük az önfegyelmet • 6 rész

Tűzoltás helyett – Így előzd meg a problémákat!

Mit kell tenned, ha azt akarod, hogy ne árasszanak el a problémák?
A legfontosabb, hogy megtanuljuk azokat a szabályokat, amik által megelőzhetjük a bajokat, és jóvá tehetjük az életünket.

Erről szól a következő videó:

Ha szeretnéd a felvétel hanganyagát később bármikor meghallgatni, letöltheted mp3 formátumban. A megnyíló oldalon kattints a jobb felső sarokban a letöltés ikonra.
Hangfelvétel letöltés

Gyakorlat

1. Az önfegyelem kialakítása hosszú távú feladat, ezért próbáljuk szokássá tenni, emlékeztetni magunkat és lelkesíteni erre rendszeresen, mert ez a későbbiekben a legnagyobb előnyünkké válik.

2. Az önfejlesztésbe energiát kell befektetni, kialakítani a befelé figyelést. Erre nagyon jó alapfeladat az érzelmek és az értelem együttműködésének kialakítása. Ez részletesen le van írva az Intelligens Gyógyulás könyv második részében. Ez a Belső együttműködés folyamata, érdemes időt szánni rá, tanulni és gyakorolni.

3. Legyenek felsőbbrendű céljaink, amik a belső fejlődésünkkel kapcsolatosak. Mi az, amiben az önfegyelmedet a leginkább szeretnéd fejleszteni, ami a legnagyobb hasznodra válna? Jegyzeteld ki az elveket a videóból, és próbáld ezzel kapcsolatban alkalmazni őket.

4. Igyekezz az értelmeddel meghatározni a szükségleteidet, ne hagyd, hogy az érzelmek vágyai irányítsanak. Jelölj ki határokat, és próbáld betartani őket.

 • Könyv

  Kiút a betegséget okozó stresszből

  Kiút a betegséget okozó stresszből

  Logikusan elmagyarázza mindazt, ami a mély megoldáshoz hiányzik

  Megnézem

 • Képzés

  Az önfegyelem tanulható, és minden problémánk jó megoldásához elengedhetetlen.

  Részletek

 • Facebook

  Friss hírek a megjelenő új könyvekről, előadásokról, eseményekről, videókról, cikkekről.
  Kövesd a facebook oldalunkat:

  Facebook