FELTÖLTŐ MUNKA - személyes és online tanácsadás

vezetőknek, vállalkozóknak, alkalmazottaknak

Akár alkalmazott, közszereplő, cég- illetve vállalatvezető vagy, van olyan része a munkádnak, amit nem szeretsz vagy utálsz. A munka szenvedés – ez van a köztudatban, de ez nem törvényszerű.

Többet ésszel...

Legtöbbször valamilyen külső körülménynek vagy valaki másnak tulajdonítjuk a nehézségeinket. De valójában mélyen a problémánk az, hogy nem tudunk felülkerekedni a kialakult helyzeten.

Ahhoz, hogy bölcsen felülemelkedhess az akadályokon, meg kell tanulnod a munkában is sokkal mélyebben átlátni a nehézségeid okát és a megoldást, hogy magasabb szinten tudd kezelni az kihívásokat.

A természeted szerint

Ma már a szakértelem és a jó képességek is kevesek. A sikereid és a kudarcaid forrása mélyen a személyiségedben rejlik, ezért ha komoly változást akarsz elérni, akkor ebből kell kiindulnod. Meg kell tanulnod, hogyan lehetséges önmagad felemelésén át kiteljesedni, és ezen keresztül hétről-hétre hatékonyan fejlődni a munkád által.

Az Érdemes Élet rendszere a természetedből adódó nehézségeket teszi rendbe, a munkáddal és a képességeiddel kapcsolatos önértékelésed fejlesztésével. Ez megszabadít sok rossz szokástól, leértékelő hiányosságtól, hibától, és képessé tesz nagyobb eredmények elérésére.

Ha jól akarod érezni magad, szeretnél sikeresen kezelni másokat és előrelátó döntéseket hozni, akkor tanuld meg az önfejlődésen alapuló munkavégzés folyamatát.

Az Érdemes Élet felkészít arra, hogy úgy alakítsd az életed és változtasd magadat, hogy elérhesd: a munkád nem kimerít, hanem feltölt. Ehhez a nemkívánatos szokások helyett a természeted kiegyensúlyozásának ismeretében kell végezned a feladataidat. Ez a folyamata annak, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból a munka területén.

Megtanulhatod, hogy a munka ne kényszerré, hanem alkotássá váljon az életedben, amit felszabadultan, a megfelelési és bizonyítási kényszerek nélkül, elmerülten és nyugodtan tudsz végezni úgy, hogy az egyszerre gyarapítsa a külső és belső értékeidet.

Életed nagy lehetősége

A munkád az egyik legjobb lehetőséged a fejlődésre, előrelépésre, mivel állandóan kihívás elé állít. Ezért sok múlik azon, hogy úgy tudj helytállni, hogy az folyamatos fejlődéshez vezessen az önfegyelem, kitartás, a kapcsolatok fejlesztése és a stresszkezelés fokozatos elsajátításával.

Az Érdemes Élet minden problémamegoldást mélyről indít, a sikerhez szükséges tisztánlátás elsajátításával, a legmélyebb elakadások, gátak kezelésével. Ezt helyesen és áthatóan csak a 4 mélységi szint ismeretében lehet megtenni. Ezek határozzák meg mindenben a megértésed kapacitását, a képességeid korlátait és az eredményeid kihasználásának lehetőségét.

Megtanít a természetednek, vagyis a pszichológiai típusodnak megfelelően dolgozni, így az nem visszahúz, hanem előrevisz, energiával tölt el, így sokkal könnyebbé és örömtelibbé válik számodra a munka.

Sokkal többet érsz és érdemelsz, ezt Te is érzed. Tudod, hogy többre vagy képes, de most le vagy korlátozva. Nem a környezeted vagy a körülményeid által – azok másodlagosak, hiszen ha megtanulod kezelni őket, akkor az előnyödre is válhatnak. Az Érdemes Élet megmutatja az utat, hogyan tudod a legjobb énedet felszínre hozni.

Miben szeretnél előrelépést látni?

Mindenkinek alapvető

 • a hátráltató szokásoktól való megszabadulás
 • a kényszer-kiszolgáltatott helyzetek kezelése
 • a megfelelési kényszer és bizonyítási vágy kezelése
 • a vágyott képességek kifejlesztésének hatékony folyamata, és a belső gátak, félelmek feloldása
 • önfejlesztő munkavégzés folyamatának elsajátítása

 • a pszichológiai természeted szerinti hatékony munkavégzés kialakítása
 • a természeted szerinti munka megtalálása
  cég esetében tevékenység váltása, bővítése
 • a magánélet és a munka közötti egyensúly kialakítása
 • önértékelés fejlesztése

Alkalmazottaknak

 • kommunikáció fejlesztés (munkatársakkal, vezetőkkel)
 • munkahelyi légkör alakítása
 • konfliktusok kezelése
 • hatékonyság növelés
 • munkahely választás, váltás
 • elbocsátás, leépítés
 • vállalkozás kezdés
 • külföldi munkavégzés
 • nyugdíjazás

Vezetőknek, vállalkozóknak

 • tiszteletre méltó vezetővé válás
 • belső erő edzés
 • elkülönülés a problémától
 • kényszerhelyzetek felszabadító kezelése
 • előrelátó döntések
 • érzelmi típus szerinti konfliktuskezelés és kommunikáció
 • személyiség- és érzelmi típus szerinti delegálás és motiválás
 • együttműködő csapat- és közösségépítés
 • válság, veszteség kezelése
 • váltás
 • visszavonulás

Feltöltő Munka tanácsadás

Az alábbi lehetőségek közül válaszd ki azt, amelyiknek szükségét látod a problémád megoldásához.
Ha bizonytalan vagy, hogy melyik tanácsadás segítene Neked, akkor hívj telefonon egy előzetes egyeztetésre.
Ügyfélszolgálat: 30 / 349 66 39

Személyes vagy online tanácsadás

Az intenzív tanácsadás célja, hogy egy találkozás alatt megkaphasd a jelenlegi legnagyobb problémád megoldásához vezető útmutatót. Hogy megtudd, mi a jelen helyzetedben a magasabb szintű megoldás annál, amit gondolsz.

Mivel egyből a gyökerénél ragadjuk meg a problémát, a látszati részletek mögött meghúzódó mélyebb forrásnál, ezért lényegretörő, óriási előrelépést lehet elérni egy aránylag rövid, eredményorientált megbeszélés alatt is. A végeredmény egy mély megértésből következő, a természetednek és az érdekeidnek leginkább megfelelő, előrelátó stratégia a nehézségeid helyes kezelésére és megoldására.

A tanácsadás időtartama, díja és helyszíne

Egy intenzív tanácsadás általában kettő-négy órát vesz igénybe (témától függően).

Díja: A ráfordított idő függvényében 15 000 ft/óra.

Helyszínek: Online (Skype vagy Facebook Messenger) vagy Somogyvámoson személyesen

Ha egy összetett, bonyolultabb témakörben szeretnél segítséget kapni, és nem csak a munkáddal kapcsolatos, éppen felmerülő nehézség sürgős megoldásában, akkor a biztos, jó megvalósítás érdekében többszöri tanácsadás javasolt, hogy a megoldás folyamata közben is aktív segítséget kaphass. A helyzetnek és az igényeidnek megfelelően alakítjuk ki a tanácsadások gyakoriságát.

Vagy…

Ha egy megpróbáltatásokkal teli időszakban szeretnél biztos lábakon állni, jó döntéseket hozni, és fontosnak tartod, hogy rendszeres segítséget kapj a megoldás folyamata közben is, akkor ez a legcélravezetőbb lehetőség.
A helyzetnek és az igényeidnek megfelelően alakítjuk ki a tanácsadások gyakoriságát. A probléma súlyától és az elkötelezettségedtől függően általában 3-5-7 alkalom elegendő, hogy a megértésen túl kellő tapasztalatot is szerezhess arról, hogyan kell magasabb szinten kezelve úrrá lenni a körülményeken. Miután a helyzetet a legjobb irányba tereljük, az időközben megszerzett tapasztalataidból kiindulva sokkal természetesebben, könnyebben és eredményesebben oldod meg a nehézségeddel kapcsolatos akadályokat. Ez idő alatt képessé válsz önállóan is tovább haladni a kijelölt helyes irányba.

Díja: egy alkalom 1,5 – 2 óra (15 000 ft/óra) = 20 000 – 30 000 ft között a ráfordított idő függvényében.

Ha gyorsan és nagyot akarsz előrelépni, akkor szánj rá egy teljes napot, hozd el egy fontos döntéshelyzeted vagy sorsdöntő problémád, és vidd haza még aznap a biztos megoldást. Egy nap képes megváltoztatni az életed. Ennek az intenzív napnak az az előnye, hogy a megoldást rövid idő alatt, nagyon mélyen és alaposan ki tudjuk dolgozni, ami nagyban meggyorsítja számodra a megvalósítását. Ugyanakkor ez idő alatt nagyon erős benyomást kapsz, ami képes átformálni a nézőpontodat az aktuális nehézségeiddel kapcsolatban, segít fölé emelkedni, és a megoldást teljesen új szempontok szerint megvalósíthatónak látni.
Melyik legyen a Te szerencsés napod? Ajándékozd meg magad, és foglald le…

Díja: egy teljes nap 150 000 ft – ebéddel együtt

Ha elhatároztad, hogy rendbe rakod az életed.

Ez a program magában foglalja az Érdemes Élet mind a négy területének fejlesztését az életedben: az egészséged, a stressz, a kapcsolataid és a munkád. Egy év alatt képes leszel sokkal többet fejlődni, mint eddig egész életedben. Ha valóban nagy előrelépést szeretnél látni az életedben, akkor kövesd azt a természetes fejlődési folyamatot, ami képes ezt megadni számodra, mély megfontolásból, magasabb szinten. Kezdetben megállapítjuk, hogy mi a helyzetednek és a szintednek megfelelő lépések, és arra kidolgozunk egy éves személyre szabott programot, amit közösen, a rendszeres támogatásommal viszünk sikerre. Ez olyan, mint amikor az orvos rendszeresen ellenőrzi a gyógyulásod, és az állapotodnak megfelelően naprakészen módosítja a gyógyszereidet, hogy mindig azt kapd, amire éppen akkor szükséged van. Rendszeres visszajelzést adva a tapasztalataidról, minden hónapban kapsz egy teljes korrekciót és feltöltést. Intenzív fejlődés, de mégsem megterhelő, időben ez havonta egy-két órás tanácsadást jelent, ami éves szinten 12 alkalom. Viszont ezzel a programmal összességében minimum három teljes munkanapot szánunk a személyes problémád megoldására. Gondolj bele, egy évben nem kellene minimum ennyit fordítani az életed legnagyobb akadályaink megoldására? Így garantált, hogy minden évben túljuthatsz egy olyan akadályon, ami nagyban korlátozta idáig az életed. Képzeld el ezek nélkül az életed! Ez a Te Érdemes Életed.

Díja: 12 alkalom egy évben 220 000 ft
További részletek személyesen.

Ha a szakterületedben vagy egy kutatási területen szeretnéd alkalmazni az Érdemes Élet rendszerét, akkor erre is van lehetőség, keress telefonon, és egyeztetünk egy személyes találkozót. Ez nagyon jó lehetőség a szakmádban a legkiválóbbá válni úgy, hogy közben a személyiségedben is fejlődsz egyszerre.

Jelentkezés tanácsadásra

Ügyfélszolgálat:
30 / 649 66 39
Hétfőtől szombatig:
8-19 óra

Maradj kapcsolatban!

Értesítések kérése a megjelenő új könyvekről, előadásokról, eseményekről, videókról, cikkekről:

 • Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.