Hogyan tudod
helyesen működtetni a kapcsolatokat,
hogy
ne függj mások hangulatától
és a körülményektől?

A legtöbb, nem jól működő vagy kudarcba fulladt kapcsolat helyrehozható lenne a megfelelő tudással és hozzáállással.

ÖSSZEHANGOLT KAPCSOLATOK

A kapcsolatok használati utasítása

Ha mélyebben megnézzük, minden kapcsolati konfliktus valódi oka az, hogy az érzelmi és egyéniségbeli különbségeinket nem tudjuk megfelelően összehangolni, és az emiatt felmerülő zavarokat nem tudjuk kielégítően kezelni. Ez a kapcsolatok tengelye, ezzel vannak a fennakadásaink.

Minden kapcsolati probléma megoldása attól függ, hogy ismerjük-e a különböző szerepek, személyiségek és az érzelmi típusok eltérő működését és a kiegyensúlyozásuk módjait.

Általában rögtön az árral szemben kezdünk úszni, ha másokkal feszültségekbe keveredünk, akaratlanul is az önérzetünkből reagálva pontosan az ellentétét tesszük annak, amit kellene.

Az érdemes élet a kísérletezés helyett megtanítja, hogyan lehet az ösztönös, érzelmi reakcióink fölé emelkedni, és a helyes irányból megközelítve egyre nagyobb összhangot teremteni a kapcsolatainkban.

A legrövidebb úton mások szívéhez

Te egyedül is sokat tudsz javítani a kapcsolataidon, ha megérted a másik belső indítékaihoz, érzelmi megéléséhez megfelelő hozzáállást, a helyes kommunikációt és konfliktus kezelési módot.

Kimozdít a holtpontról, ha mélyebben meglátod, mi zajlik őbenne , és a kimondatlan érzéseire, elképzeléseire fogsz tudni reagálni. Így a kapcsolat mozgatórugóinak ismeretén keresztül ráérzel, hogyan lehet a feszült helyzetekben is pozitív reakciót kiváltani, és a legjobb énjét kihozni másoknak.

A küzdelem, elfojtás és indulatok helyett világossá válik, hogyan lehet felébreszteni az értékelést és a hálát, az együttműködést, vagy akár a szeretetet.

Megvéd a saját hibáidtól, és megvéd másoktól. A tudás előrelátóbbá tesz, és megóv a hibás döntéseidtől, hogy ne kelljen szenvedned a kiszolgáltatottságtól, a becsapástól, a tehetetlenségtől és a leértékeléstől.

Megtanulhatod, hogyan tudod szilárdan megállni a helyed a különböző szerepeidben felmerülő kihívásokban.

Melyik kapcsolataid javítása hozna megkönnyebbülést?

Az alábbi kapcsolatok kialakításában, fejlesztésében, probléma kezelésében, elakadásában vagy megmentésében tudok segíteni Neked:

Párkapcsolat
Párkeresés

Munkahelyi és üzleti
kapcsolatok

Gyereknevelés, szülők és
családtagok kezelése

Baráti és közösségi
kapcsolatok

Tedd értékesebbé az életed!

A sikered a kapcsolatokról szóló tudásodon és az önértékelésedtől függ.

A kapcsolataid minősége azon múlik, hogy az érzelmek kezelésének, valamint az egó megértésének és változtatásának tudományát mennyire ismered.

A kapcsolatok kémiája a különböző érzelmi természetek keveredésének reakciója. Ha ismered a képleteket, csodára vagy képes, ha nem, bármikor felrobbanhat minden.

Az összehangolásnak szigorú törvényei vannak, melyek az érzelmek, ösztönök és nézőpontok kiegyensúlyozásának szabályain alapulnak.

Túlléphetsz a korlátaidon. Az Érdemes Élet megtanít a kapcsolataidon keresztül fejlődni, megszabadítva a berögzült, észrevétlen szülői mintáktól és a tudattalan elképzelésektől.

Kapcsolati tanácsadás

Ha bizonytalan vagy, hogy az alábbiak közül melyik tanácsadás segítene Neked, akkor hívj telefonon egy előzetes egyeztetésre, vagy jelentkezz a Gyors segítség tanácsadásra, és a végén megbeszéljük a továbbiakat.
Ügyfélszolgálat: 30 / 349 66 39

A tanácsadás célja, hogy a leírtak alapján azonnali, praktikus segítséget kaphass abban, hogyan lehet más megközelítéssel úgy kezelni a kapcsolati problémádat, hogy felülemelkedve a helyzeten, a legjobbat tudd kihozni belőle. A tanácsadás lehet csak veled is, vagy az érintettek bevonásával (a kapcsolati problémától függően). Az utóbbi esetben ennek részleteit előre egyeztetjük telefonon.

A tanácsadás időtartama, díja és helyszíne

Ha egyedül veszel részt, a tanácsadás általában három órát vesz igénybe, óránként 10 000 ft, összesen 30 000 ft.
Ismerd meg, hogyan hozhatod ki a legjobbat a helyzetedből! A halogatásnál nincs drágább, mert ezzel a nyugalmunkat, az egészségünket és a boldogságunkat áldozzuk.

Ha párban szeretnétek tanácsadáson részt venni, akkor az úgy a legeredményesebb, ha előbb külön-külön beszélek Veletek 2-2 órát, és utána közösen még 1-2 órát, szükség szerint. Ez már elég, hogy megkapjátok mindketten a személyre szabott és közös receptet, ami beindítja az egymásra hangolódást.
Összesen 5-6 órára lehet számítani, 50 000 ft (10 000 ft/óra).

Ha szeretnéd az időt maximálisan kihasználni, akár előre el is küldheted levélben a helyzet leírását és a kérdéseidet, amit én a tanácsadás előtt áttanulmányozok. De ha könnyebb Neked szóban összefoglalni akkor válaszd inkább azt.

Helyszínek: Somogyvámoson személyesen vagy online (Skype vagy Facebook Messenger)

Ha szeretnél egy nehéz időszakban biztos lábakon állni, jó döntéseket hozni, és fontosnak tartod, hogy rendszeres iránymutatásban részesülj a megoldás folyamata közben is, akkor ez a legcélravezetőbb lehetőség. A helyzetnek és az igényeidnek megfelelően alakítjuk ki a tanácsadások gyakoriságát.

Díja: egy alkalom 1,5 – 2 óra (10 000 ft/óra) = 15 000 – 20 000 ft között a ráfordított idő függvényében.

Ha gyorsan nagyot akarsz előrelépni, akkor szánj rá egy teljes napot. Ennek az intenzív napnak az előnye, hogy a megoldást rövid idő alatt, nagyon mélyen és alaposan ki tudjuk dolgozni, ami nagyban meggyorsítja számodra a megvalósítását. Ugyanakkor ez idő alatt egy nagyon erős benyomást kapsz, ami képes átformálni a nézőpontodat, az aktuális nehézségeddel kapcsolatban és segít fölé emelkedni, a megoldást teljesen új szempontok szerint, megvalósíthatónak látni.
Természetesen párban is lehetséges részt venni, ebben az esetben a rendelkezésre álló időben a személyes és közös beszélgetések arányát úgy osztjuk be, ahogy azt a legideálisabbnak ítéljük a probléma megoldása szempontjából.

Díja: egy teljes nap 100 000 ft – ebéddel együtt

Jelentkezés tanácsadásra

Ügyfélszolgálat:
30 / 649 66 39
Hétfőtől szombatig:
8-19 óra

Maradj kapcsolatban!

Értesítések kérése a megjelenő új könyvekről, előadásokról, eseményekről, videókról, cikkekről: