STRESSZ MEGOLDÁS TANÁCSADÁS - személyes és online

Hogy milyen komoly egészségkárosító hatása van a stressznek, azt az Intelligens Gyógyulás kapcsán nap mint nap látom. Ezért szívügyem a megelőzés, a Stressz Megoldás, ami a feszültségek természetes megszüntetése.
A stresszel is ugyanaz a gond, mint a betegségekkel, kevés a tüneti kezelés, mert a megoldás ennél mélyebben található!

Egészséges gondolkodás

A nehézségek helyes, feszültségmentes feldolgozása és az ebből következő magas szintű megoldás.

Megtanulhatod a természeted működéséből kiindulva kezelni a feszültségeket mind a 4 szinten, ahol érint: a fizikai körülmények, az érzelmek, az értelem és az egó szintjén. Ezek ismeretének hiánya miatt nem tudjuk megbékíteni az érzelmeinket. Ezért van, hogy a tünetenyhítő, stresszoldó módszerek sok erőfeszítés ellenére is kevés előrelépést eredményeznek.

Az aktuális nehézségeid megoldásán keresztül tapasztalhatod meg, hogyan lehetséges az érzelmeket megnyugtatóbban kezelni, eredményesebben kommunikálni és a konfliktusokat simábban megoldani.

Az érzékenységed gyökerét kezeli

A nehézségek hatására kialakult ösztönös, berögzült, hibás reakcióidat tanítja meg változtatni azáltal, hogy a feszültségeid mögötti érzékenységed okát kezeli.

Az érzelmek elgyengítő hatását kezeli, ezzel párhuzamosan az érzelmi érzékenységed megerősítésével, edzésével foglalkozik. Ezáltal nem csak a nagyobb nehézségeket, de a váratlan helyzeteket is egyre kiegyensúlyozottabban fogod tudni kezelni.

Az aktuális nehézségeid megoldásán keresztül tapasztalhatod meg, hogyan lehetséges az érzelmeket megnyugtatóbban kezelni, eredményesebben kommunikálni és a konfliktusokat simábban megoldani.

Hogyan lehet feszültség mentesen kezelni az érzelmeket?

A feszültség mélyen az érzelmekben és az egóban alakul ki. Mivel az értelmünk sokszor nem képes megbirkózni a nehézségekkel, és az érzelmek ösztönzésére félrekezeljük az élethelyzeteinket.

A problémát az okozza, hogy az egónak és az érzelmeknek is megvan a maguk – az értelemtől eltérő – sajátságos természete. Ha ezeknek a különbségeknek az alapelveit nem értjük meg, akkor a helyes megközelítésre és a megnyugtató megoldásra sincs esélyünk, csak erőltetett, felőrlő küzdelemre számíthatunk.

A megoldás az érzelmek és az egó sajátos működésének megismerése, és a helyes hozzáállás elsajátítása. Ezáltal nemcsak magaddal boldogulsz sokkal könnyebben, hanem másokkal és a körülményeid változtatásával is. Ez képes fokozatosan kihozni a reménytelennek tűnő helyzetekből is. Mindenki számára megtanulható, csak akarat kérdése.

KAPCSOLATI, MUNKAHELYI, vagy ÖNMAGADDAL kapcsolatos érzelmi problémáid, feszültségeid megoldásában tudok Neked segíteni, az alábbi témákban:

Miben szeretnél megkönnyebbülést?

nehézségek, kihívások, elvárások teljesítése
konfliktusok kezelése
nehéz döntések meghozása, bizonytalanság
gátlások, görcsök feloldása
túlterhelés, kiégés megszüntetése
tehetetlenség, szétszórtság megszüntetése
rossz szokások, kényszerek elhagyása
képességek fejlesztése
új élethelyzetek, körülmények kialakítása
átlépés egy másik életszakaszba

megfelelési kényszerből és bizonyítási vágyból való kilépés
elfojtások feloldása
hiányérzet megszüntetése
szorongások megszüntetése
magány megoldása
kiszolgáltatottságból való kilépés
(ön)leértékelés átfordítása
félelmek, veszélyhelyzetek kezelése
túlérzékenység
veszteség feldolgozása

Stressz Megoldás tanácsadás

Ha bizonytalan vagy, hogy az alábbiak közül melyik tanácsadás segítene Neked, akkor hívj telefonon egy előzetes egyeztetésre, vagy jelentkezz az Intenzív tanácsadásra, és a végén megbeszéljük a továbbiakat.
Ügyfélszolgálat: 30 / 349 66 39

Az intenzív Stressz Megoldás tanácsadás célja, hogy egy találkozás alatt megkaphasd a jelenlegi legnagyobb problémád megoldásához vezető útmutatót. Hogy megtudd, mi a jelen helyzetedben a magasabb szintű megoldás annál, amit gondolsz. A végeredmény egy számodra megvalósítható terv a stresszt kiváltó nehézségeid kezelésére és megoldására, és egy hatékony módszer az érzelmeid feszültségmentesítésére.

A tanácsadás időtartama, díja és helyszíne

Egy intenzív tanácsadás minimum két-három órát vesz igénybe. Ezen a legsürgősebb stressz helyzetek kezelésére és megoldására koncentrálunk. Ha szeretnéd az időt maximálisan kihasználni, akár előre el is küldheted levélben a helyzet leírását és a kérdéseidet, amit én a tanácsadás előtt áttanulmányozok. De ha könnyebb Neked szóban összefoglalni, akkor a beszélgetésünket azzal kezdjük.

Mire elég a két óra?

Karácsony Tamás színművész véleménye a tanácsadásról:
“Van, amikor 1000 óra sem elegendő, és van, amikor pár perc is elég a megoldáshoz, tehát nem ilyen megközelítésből kell nézni, hanem tartalmi oldalról. Ezt a tudást, ami a konkrétságnak ezzel a meggyőző erejével bír, csak itt találtam meg.”

Díja: A tanácsadás díja 10 000 ft/óra, várható időtartama 2-3 óra, a témától függően. Előre két órát, 20 000 ft-ot kell kifizetni, a többit a ráfordított idő függvényében, a tanácsadás után három munkanapon belül.

Helyszínek: Online (Skype vagy Facebook Messenger) vagy Somogyvámoson személyesen

Ha egy összetett, bonyolultabb problémában szeretnél segítséget (amit elmondani, részletezni is órákba telik), mint például, az életed egy teljes területe, vagy egy fontos szerepedben szeretnél megfelelni, egy nehéz helyzetben jó döntéseket hozni, vagy egy mély jellembeli nehézséget szeretnél megjavítani, akkor ahhoz többszöri alkalomra van szükség, hogy a megoldás folyamata közben is aktív segítséget kaphass. A helyzetnek és az igényeidnek megfelelően alakítjuk ki a tanácsadások gyakoriságát.

A probléma súlyától és az elkötelezettségedtől függően általában 3-5-7 alkalom elegendő, hogy a megértésen túl kellő tapasztalatot is szerezhess arról, hogyan kell úrrá lenni a helyzeten, és hogy képessé válj az elsajátított tudásod alapján önállóan tovább fejleszteni magad, egyre jobb eredményeket elérve. Miután együtt rendbe rakjuk a helyzetet, ez alapján már azt fenn fogod tudni tartani és fejleszteni.

Díja: egy alkalom 1,5 – 2 óra, (10 000 ft/óra) = 15 000 – 20 000 ft között a ráfordított idő függvényében.

Ha gyorsan és nagyot akarsz előrelépni, akkor szánj rá egy teljes napot, hozd el egy fontos döntéshelyzeted vagy sorsdöntő problémád, és vidd haza még aznap a biztos megoldást. Egy nap képes megváltoztatni az életed. Ennek az intenzív napnak az az előnye, hogy a megoldást rövid idő alatt, nagyon mélyen és alaposan ki tudjuk dolgozni, ami nagyban meggyorsítja számodra a megvalósítását. Ugyanakkor ez idő alatt nagyon erős benyomást kapsz, ami képes átformálni a nézőpontodat az aktuális nehézségeiddel kapcsolatban, segít fölé emelkedni, és a megoldást teljesen új szempontok szerint megvalósíthatónak látni.
Melyik legyen a Te szerencsés napod? Ajándékozd meg magad, és foglald le…

Díja: egy teljes nap 100 000 ft – ebéddel együtt

Ha elhatároztad, hogy rendbe rakod az életed.

Ez a program magában foglalja az Érdemes Élet mind a négy területének fejlesztését az életedben: az egészséged, a stressz, a kapcsolataid és a munkád. Egy év alatt képes leszel sokkal többet fejlődni, mint eddig egész életedben. Ha valóban nagy előrelépést szeretnél látni az életedben, akkor kövesd azt a természetes fejlődési folyamatot, ami képes ezt megadni számodra, mély megfontolásból, magasabb szinten. Kezdetben megállapítjuk, hogy mi a helyzetednek és a szintednek megfelelő lépések, és arra kidolgozunk egy éves személyre szabott programot, amit közösen, a rendszeres támogatásommal viszünk sikerre. Ez olyan, mint amikor az orvos rendszeresen ellenőrzi a gyógyulásod, és az állapotodnak megfelelően naprakészen módosítja a gyógyszereidet, hogy mindig azt kapd, amire éppen akkor szükséged van. Rendszeres visszajelzést adva a tapasztalataidról, minden hónapban kapsz egy teljes korrekciót és feltöltést. Intenzív fejlődés, de mégsem megterhelő, időben ez havonta egy-két órás tanácsadást jelent, ami éves szinten 12 alkalom. Viszont ezzel a programmal összességében minimum három teljes munkanapot szánunk a személyes problémád megoldására. Gondolj bele, egy évben nem kellene minimum ennyit fordítani az életed legnagyobb akadályaink megoldására? Így garantált, hogy minden évben túljuthatsz egy olyan akadályon, ami nagyban korlátozta idáig az életed. Képzeld el ezek nélkül az életed! Ez a Te Érdemes Életed.

Díja: 12 alkalom egy évben 220 000 ft
További részletek személyesen.

Éld és tanítsd az Érdemes Életet

Ennek érdekében nagyon fontos, hogy első évben vegyél részt az egy éves tanácsadás programban, mivel a tanulásnak akkor van csak értelme, ha az a fejlődéseddel párhuzamosan történik. Az Érdemes Élet nemcsak elméleti, hanem megvalósított tudás. Az első évben a tanácsadásokon jól megismerjük egymást, és kidolgozzuk a fejlődésed és a továbbtanulásod intenzív programját. A tanulásod személyre szabott, és az erőfeszítésed arányában történik. Tőled függ, én mindent meg fogok tenni, hogy minél rövidebb idő alatt minél nagyobb eredményt érhess el.

További részletek személyesen. Érdeklődni, időpontot egyeztetni lehet telefonon: 30 / 649 66 39

Ha a szakterületedben vagy egy kutatási területen szeretnéd alkalmazni az Érdemes Élet rendszerét, akkor erre is van lehetőség, keress telefonon, és egyeztetünk egy személyes találkozót. Ez nagyon jó lehetőség a szakmádban a legkiválóbbá válni úgy, hogy közben a személyiségedben is fejlődsz egyszerre.

Jelentkezés tanácsadásra

Ügyfélszolgálat:
30 / 649 66 39
Hétfőtől szombatig:
8-19 óra

Maradj kapcsolatban!

Értesítések kérése a megjelenő új könyvekről, előadásokról, eseményekről, videókról, cikkekről: