TANÁCSADÁSOK - személyes és online

A fejlődés legfontosabb elve: ha elakadsz, kérdezz!

Az Érdemes Élet a sorsdöntő problémáid megoldásában tud segíteni, pótolni azt a nélkülözhetetlen tudást, ami hiányzik ahhoz, hogy minőségibb életet élj.

Segítséget kérni és tanulni a legintelligensebb, amit tehetsz nehézségek esetén. Ezért csak gratulálni tudok Neked, hogy itt vagy.

Nagy A. Csongor

Nagy A. Csongor

A célom az, hogy elérhetővé tegyem a fejlődésnek azt a természetünkből következő, logikus folyamatát, mely által megérthetjük a belső működésünket, és elkezdhetjük a belső és külső problémáinkat szisztematikusan megoldani.

Tovább olvasom

25 éve a problémák mély megoldása, a fejlődés és az önismeret a szakterületem, 20 évig szerzetesként, jelenleg íróként és tanácsadóként.

Azt tapasztaltam, hogy hiába tűzünk ki magunknak egy jó célt, mégsem leszünk képesek azt elérni addig, amíg nem tudjuk, hogyan változtathatunk a természetünk nemkívánatos tulajdonságain. Még ha a legjobb utat választjuk, akkor sem jutunk kellőképpen előre, amíg ezt meg nem értjük. Ezért kezdtem el a munkám során ezt a területet kutatni. Nem gondoltam volna, hogy a közben kialakult gyógyíthatatlan betegségem lelki okának megoldása – ami 10 év hosszú kanyargós úttá vált – vezet majd el a válaszhoz. Ezek a kutatások segítettek hozzá az emberi működés, különös tekintettel a tudattalan működésének feltérképezéséhez és az Intelligens Gyógyulás megértéséhez. Sorsdöntő tanulság, hogy ameddig az énünk irracionális reakcióit nem ismerjük, addig tudattalanul elkerüljük a jelentős változást, és hiába törekszünk rá, a köteleink nem lazulnak, csak körbe-körbe járunk. Az emberi természetünk egy törvények által működő rendszer, világos, hogy ennek ismerete minden probléma megoldásához szükséges. Ez a legfontosabb eszközünk, amit ha nem jól használjuk, bajt okoz, ha viszont megértjük, akkor a megoldáshoz vezet. Ebben tudok segíteni, hogy miként lehet a fejlődésed által a problémáidat tényleg megoldani, a betegségedet mélyen kezelni, a kapcsolataidat valóban helyrehozni, és a munkádban magadra találni.

Összeáll a kép

A problémáid szervesen összefüggnek egymással. Ahogy egy betegség kezelésénél is az egész szervezetedet kell figyelembe venni, ha eredményes megoldást szeretnél, nem elég egy problémára csak a “tünetenyhítő gyógyszert bevenni”.

A mély megoldások célja, hogy a problémáidat teljes rálátással, összefüggéseiben kezelje, a gyökerét tárja fel, és a természetednek megfelelően segítsen megszüntetni.

Melyik tanácsadás típust érdemes választanod?

Ezen az oldalon a tanácsadások különböző típusai röviden, csak pár mondatban vannak bemutatva, hogy könnyebb legyen átlátni és kiválasztani a legmegfelelőbbet. Részletes leírás, díjak, jelentkezés a témákat bemutató oldalakon találhatók:

Stressz
Megoldás

Tanuld meg kezelni a stresszre való érzé­keny­séged gyökerét, és ebből ki­indulva helyesen megol­dani a nehéz­ségei­det, hosszútávú, jó dönté­seket hozni és a személyi­sége­det meg­szilár­dítani.

Összehangolt
Kapcsolatok

Értsd meg a kapcso­lati problé­máid belső forrását, és tanuld meg ezeket kezelni magad­ban. A hibák ismét­lése helyett ez alapján tudsz mások­kal is könnyen szót érteni és jó érzésű kapcso­lato­kat ki­ala­kítani.

Feltöltő
Munka

A külső akadá­lyok mögött a prob­lémá­id és a kudar­caid forrása mélyen a személyi­séged­ben rejlik. Csak a belső meg­oldás meg­értés­én ke­resz­tül lehet­séges túl­lépni a korlá­taidon, és jobb külső meg­oldás­okat elérni.

Minden tanácsadás elérhető személyes és online formában is. Az online (skype) kapcsolatban is ugyanazt kapod, mint a személyes találkozáskor, otthonról vagy akár külföldről is kényelmesen igénybe veheted.

Fontos reálisan felmérni a problémád súlyát, és annak megfelelően megválasztani a szükséges segítség mértékét. Ha tanácstalan vagy, nyugodtan kérhetsz tanácsot ebben is az alábbi telefonszámon, segítünk kiválasztani, hogy Neked mi lenne a legcélravezetőbb.
Ügyfélszolgálat: +36 30 / 649 66 39

Gyors, intenzív segítség

Ha sürgősen szeretnél egy elakadásodban vagy betegségedben egy találkozás alatt praktikus segítséget kapni a biztos megoldást illetően.

Időszakos segítség

Ha szeretnél egy nehéz időszakban, összetettebb problémában vagy elhúzódó, visszatérő betegség esetén biztos lábakon állni, jó irányba haladni, helyes döntéseket hozni, és fontosnak tartod, hogy rendszeres iránymutatásban részesülj a megoldás folyamata közben is, akkor ez a legcélravezetőbb lehetőség.

Egy nap együtt

Ha gyorsan és nagyot akarsz előrelépni. Egy intenzív nap, amikor a megoldást rövid idő alatt, mélyen és alaposan kidolgozva hazaviheted.

Egy éves program

Ha elhatároztad, hogy rendbe rakod az életed. Magában foglalja az Érdemes Élet mind a négy területének fejlesztését az életedben: az egészségedben, a stresszhelyzeteidben, a kapcsolataidban és a munkádban.

Szakmai segítség

Ha a szakterületedben vagy egy kutatási területen szeretnéd alkalmazni az Érdemes Élet rendszerét. Ez nagyon jó lehetőség a szakmádban a legkiválóbbá válni úgy, hogy közben a személyiségedben is fejlődsz egyszerre.

Éld és tanítsd az Érdemes Életet

Ha már tapasztaltad a hatását, és szeretnéd az Érdemes Életet teljesen megvalósítani, megtanulni a környezetedet e szerint alakítani, a munkádban hatékonyan alkalmazni, esetleg teljes időben ezzel foglalkozni, akkor válaszd a felkészítés személyre szabott folyamatát.